Passar perfekt som förrätt till grillade maträtter en skön försommar kväll. Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanost och de rostade pinjenötterna
Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till. riven parmesan. riven parmesan. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till 4 personer. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Allt serverades med ugnsrostad färskpotatis. Riv över parmesan. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Kör igång medmajskolvarna. Grilla majskolvarna runt om tills de fått färg och är klara. Strö över den sista parmesanen och servera med en stor hög servetter
Tillbehören betyder allt, haha, och grillade tillbehör slår det mesta. Kryddade på rejält med chili, salt och peppar så det blev ganska mycket hetta på dem och sekunden efter att de var klara så strödde jag över fint riven parmesan samt lite hackad färsk bladpersilja
Den grillade citronen är underbar att pressa över den grillade makrillen. Inte speciellt ansträngande med tanke på utgången och med utgången menar jag inte bara att maten blir bra
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.