lammkotletter. Servera dom ugnsbakadegrönsakernamed kotletterna och vitlökskrämen. Tillsätt sedan oljan droppvis till en tjock kräm och smaka av med salt
Nu är det bara att lägga upp de nygrilladelammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna ochgrillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Sätt in ribsen i mitten av ugnen medan du förbereder grönsaker/rotfrukteroch potatisen. Täck med plast om biten ligger i form, sätt in i kylen och låt gärna dra någon timme
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Den ugnsbakade färsen var saftig, och hade fin konsistens. Originalreceptet på den här ugnsbakade linsfärsen hittade jag på bloggen 'easy cheesy vegetarian' (se här)
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grilladelammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.