Grillade lammkotletter med pestoris
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 lammkotletter (à 125-150 g)
  • 1,5 dl vitt vin
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk honung, flytande
  • 2 klyftor vitlök, skivade
  • 0,5 dl färsk timjan, finhackad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • olivolja
  • 4 dl avioriris
  • 8-10 dl vatten (inkl vattnet från sparriskoket)
  • 250 g späd grön sparris
  • 1 schalottenlök
  • 1,5 dl parmesanost
  • 25 g smör
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk mynta, finhackad
  • salt
  • svartpeppar
  • parmesanost, färskriven
  • marinad1,5 dl vitt vin 3 msk olivolja 2 tsk honung, flytande 2 klyftor vitlök, skivade 0,5 dl färsk timjan, finhackad 1 tsk salt 1 krm svartpeppar olivolja
  • Sparrisris4 dl avioriris ca 8-10 dl vatten (inkl vattnet från sparriskoket) 250 g späd grön sparris 1 schalottenlök 1,5 dl parmesanost 25 g smör ca 1 msk olivolja 2 msk mynta, finhackad salt svartpeppar parmesanost, färskriven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.