salt, peppar1. Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Blötlägg träspetten.
12. Rör
ihop muscovadosocker, grillkrydda, honung och hickorysås med balsamico, rapsolja, salt och peppar.
13. Skär
varje kycklingfilé till tre smala remsor på längden. Trä varje kycklingremsa på spetten och grilla dessa. Pensla med glazen under grillningen.
Grillsäsongen är på ingång så jag valde att grilla kycklingspett tillsammans med grönsaker samt att baka ett härligt och mycket luftigt focaccia, till detta gjorde jag endast en enkel sallad då brödet är ganska mättande i sig så det behövs inte så mycket mer
Toppa medkycklingspetten. Pensla spetten med blandningen. Servera med bröd, olivolja och vinäger. Skär filéerna i fyra avlånga bitar och trä upp på spett
Åh, åh samtidigt njuta av nygrilladekycklingspett. Kycklingspett. tillsammans med bröd. Kycklingspett. Jag bakar mitt bröd helst själv men när jag väl köper bröd är det ofta libabröd som åker med hem
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.