Lägg kycklingen ovanpå rotfrukterna. Bryn kycklingen i en stekpanna med smör. Ös kyckling och rotfrukter med väts-kan som bildas i formen några gånger under stektiden
Lägg kycklingen ovanpå rotfrukterna. Bryn kycklingen i en stekpanna med smör. Ös kyckling och rotfrukter med väts-kan som bildas i formen några gånger under stektiden
Lägg paprikakvartar och chili på ugnsgaller samt den ugnsfasta formen med vitlök. Paprikasåsen passade utmärkt till dubbelpanerade fläskfilémedaljonger , pappardelle (torkade från Barilla)Â och smör- och olivoljefräst ruccola
BBQ-sås med vitlök. Kall Bearnaisesås. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Mitt bästa grilltillbehör är grillade Quesadillas med philadelphia och sambal oelek. Svårt att välja ett, men en grej som passar till nästan allt är grillade tomater
Potatis med grönmögelost i foliepaketfärskpotatisrapsoljagrönmögelostKoka potatisen och låt kallna. Ibland snöar man ju in på det här med tillbehör, åtminstone jag
Marinerade kycklingklubbor. Ringla över olja krydda med salt, peppar och rosmarin. Kall sås. 1 kg kycklingklubbor färska eller tinade 1/2 dl soja 2 msk ketchup 2 msk sweet chilisås 1 knivsudd sambal oelek 1 tsk torkad basilika 1 tsk torkad dragon 1 krm svartpeppar 2 msk rapsolja Gör så här. Sätt in i ugnen på 225 grader ca 30 minuter tills kycklingen är färdig. Lycka till med middagen, kram ❤️ 1 kg kycklingklubbor
Jag grillade både bakpotatis och sötpotatis. Det blev souvlaki på kyckling, basilikamajonäs, tomat- och fetaostsallad och bakad potatis på grillen med örtsmör
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kallapaprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.