4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grilladpaprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Dom är billiga, enkla att tillaga och kan ätas både varma nygrillade, eller kalla dagen efter. Själv tycker jag dom är allra godast kalla med en dipsås till, tex vitlöksaioli som du ser recept på nedan
-) Igår komponerade jag ihop en ny pastasallad och till den stekte jag färsk kycklinglårfilé. Jag kryddade den med en god kryddblandning jag hade innan jag stekte den hastigt i ett hett grilljärn så den fick en fin grillyta
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsätt paprikan och blanda runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.