Grillade kamben med fläderblomsglaze, saltbakade potatisar, grillade majskolvar och varm barbequesås.
Lindas Goda
Lindas Goda
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 till
  •  
  • Ingredienser
  • 1,2 kg kamben
  • 2 gula lökar
  • 2 lagerblad 2 msk salt
  • 2 vitlöksklyftor 10 vitpepparkorn
  •  
  • Fläderblomsglaze
  • 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 tsk sambal oelek
  • 1 dl fläderblomssaft
  • 1 lime, saft och skal
  • ½ dl flytande honung
  • 2 tsk kinesisk soya
  • 1 tsk salt
  •  
  • Majs
  • 2 st förkokta majkolvar som penslas med fläderblomsglazen och grillas.
  •  
  • Sås
  •  
  • Ingredienser
  • ½ dl tomatpuré
  • 2 msk smör
  • 1½ msk worcestersås
  • 1 dl chilisås
  • ½ msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk kinesisk soya
  • 2 msk socker
  • ½ tsk paprikapulver
  • ½ tsk chilipeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 krm curry
  • 1 krm grovmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.