Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
Stek nu tofun i generöst med olja. Blanda ihop apelsinskal, saft, mango chutney, olivolja, soja, riven ingefära, pressad vitlök och finhackad chili i en skål
Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
smaka av med salt. Sommarens hetaste tips på sås till grillat kommer här. smaka av med salt. Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.