Grillade jätteräkor med Lorangasås och vildris
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vannameiräkor (jätteräkor som är ASC-märkt, odlad utan någon negativ påverkan på miljön)
  • rapsolja
  • vitlök
  • citron
  • sweet chilisås
  •  
  • Lorangasås
  • 4 färska laxfiléer
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 fiskbuljongtärning 1/2 dl vitt vin
  • 1/2 dl apelsinläsk (Loranga eller Fanta tex)
  • 1 purjo 2 msk klippt färsk dill
  • Salt & vitpeppar
  • 1- 2 tsk Santa Maria seafood & fish

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.