This is the season for Strawberries. This dessert sallad is delicious, fun and different. The pistachios and balsamico goes really well with the strawberries, and together the combo brings out loads of flavors
75 g smör. Ställ in i frysen i minst 2 timmar för små formar och 5 timmar för en stor form. 75 g smör. Ni har väl inte missat Kiviks Musteris julkalender på Facebook
Ugnstemperaturen i originalreceptet som är 175 grader tyckte jag var lite väl hög, eftersom kakan blev väldigt torr vid första provbakningen, därför har jag ändrat till 150 grader och kakan blev så där härligt seg och kladdig som kladdkakor och brownies ska vara. 4 ägg4 dl socker175g smör eller margarin5 msk kakao3 1/2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker200g DaimSätt ugnen på 150 grader. 20-25 minuter beroende på ugnstyp. 175 grader t. 150 grader och
(15-20 bitar). 150 g smör. 125 g mascarpone. Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i nedre delen av ugnen i cirka 20 minuter. 150 g smör. 125 g mascarpone
Gör mycket – det brukar gå åt. soltorkade tomater (om de köps lagda i olja använder man dem direkt, skurna i bitar, medan om du använder den torra varianten måste de blötläggas ett tag först – ju torrare de är desto längre blötläggning behövs
En god dessert måste inte vara invecklad att laga. Ibland får man fuska lite. Jag har köpt färdiga våfflor som jag serverar med vaniljglass och jordgubbar
- 125 mjöl. - 25 florsocker. - 125 g grädde. Förgrädda skalet ca 15-20 minuter. Sänk värmen till 125 grader. Rör ner grädden och häll över pajskalet och grädda i ca 45 minuter i mitten av ugnen. 125 mjöl. 25 florsocker. 125 g grädde
Grädda sen i ugnen i ca 15-20 minuter (tills dom har fått lite färg). 5. Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.