Dessa ribs är helt klart i klass med O`learys. Detta är det godaste jag ätit på väldigt länge. Köttet blev så mört att det bara ramlade av benen och såsen ja…ni får helt enkelt testa själva
Grilladeribs med avokadoröra. Han fixade 1,3 kg grillade revbensspjäll som han hade marinerat sen kvällen innan i honung, socker, chili, vitlök, chipotlesalt, äppelcidervinäger och kanske någonting mer som han nu glömt bort
Vi kokte dessa små goda Baby back ribs och sen penslade med god glace och grillade. Baby back ribsBaby back ribsVattenLök i klyftorSlantad morotsalt och vitpepparLagerblad Glace Sjud köttet i ca en timme
Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
I fredags var vi på middag hos grannarna på landet som dessutom hade besök från storsta'n. En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.