Passar perfekt som förrätt till grillade maträtter en skön försommar kväll. Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanostoch de rostade pinjenötterna
Den grillade citronen är underbar att pressa över den grillade makrillen. Inte speciellt ansträngande med tanke på utgången ochmed utgången menar jag inte bara att maten blir bra
Grillad grön sparris med citronemulsion ochparmesanPortioner. Syra upp smöremulsionen med citronsaft. Rulla den ansade sparrisen i olivolja, salt och svartpeppar
Koka upp grädde i en kastrull, Lägg i den rivna parmesan osten, krydda med peppar och salt. Putsa kycklingfiéerna, krydda med salt och grilla dem på kolgrill eller elektrisk grill
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.