Passar perfekt som förrätt till grillade maträtter en skön försommar kväll. Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanostoch de rostade pinjenötterna
Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till. riven parmesan. riven parmesan. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. Ett vin med Cabernet Sauvignon druvan gifter sig väl till 4 personer. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader 3. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Tillbehören betyder allt, haha, ochgrillade tillbehör slår det mesta. Kryddade på rejält med chili, salt och peppar så det blev ganska mycket hetta på dem och sekunden efter att de var klara så strödde jag över fint riven parmesan samt lite hackad färsk bladpersilja
Den grillade citronen är underbar att pressa över den grillade makrillen. Inte speciellt ansträngande med tanke på utgången ochmed utgången menar jag inte bara att maten blir bra
Grillad grön sparris med citronemulsion ochparmesanPortioner. Syra upp smöremulsionen med citronsaft. Rulla den ansade sparrisen i olivolja, salt och svartpeppar
Koka upp grädde i en kastrull, Lägg i den rivna parmesan osten, krydda med peppar och salt. Putsa kycklingfiéerna, krydda med salt och grilla dem på kolgrill eller elektrisk grill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.