Att server med en rökig BBQ sås skapar den rätta sommar-grill känslan. Att rimmafisken före man grillar den är både gott och praktiskt eftersom fiskenblirlite fastare ikonsistensen
Grillade paket av rosévinsbrässeradtorskryggmed grön sparris. Grilladelimehalvor. När jag kikade ner ifiskdiskeninförfredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningenmedfiskpaket utmärkt
Jag serverade med kokt potatis, sallad och en kall sås. 4 portionsbitartorskryggbaconLinda bacon om varje torskbit och grillatills baconet fått fin färg, ca 3-4 min på varje sida. 4 portionsbitartorskrygg
Skär dem i små tärningar och blanda medolivoljan. Serverad med gräddkokt. Strimla spetskålen. Fräs den tillsammansmed smöret i en kastrull utan att den tar färg
Grilladefärskpotatisar. torskrygg (från östra Östersjön). Finstrimla salladslöken och blanda medchili (tillsättlitechilii taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.