Om man nödvändigtvis inte vill lyxa till det som drinktilltugg eller snittar så är denna röra ett oemotståndligt gott pålägg till vanligt rostbröd till frukost eller som kvällsmackan
Riv mozzarella och toppa över. Skölj och dela tomaterna på mitten och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och peppra kycklingen på båda sidor (i det här receptet har vi använt tunnskivad kycklingfilé)
Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken. Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet
Gnid in skivor med bröd med vitlöken, lägg på tomater, lite oregano samt salt. En lätt och snabb förrätt som blir utmärkt tilltugg till ett glas bubbligt
Men när man använder sig av soltorkade tomater (grillade sådana i vårt fall) ser det nästan ut som klippt bacon och smaksätter man ytterligare med lite liquid smoke (flytande rökarom) så får man den där rökigheten som bacon oftast har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.