Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat bryntsmör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat bryntsmör. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kombinationen av grillad kål, bryntsmöroch pistagenötter är helt ljuvlig. Lägg upp spetskålen på ett fat och ringla över bryntsmöroch toppa med hackade pistagenötter
Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det bryntasmöretoch jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.