Gör mise en place genom att riva ost, finhacka rödlöken och fördela dillen till lagom små kvistar. Lägg degen på pizzastenen med bakplåtspappret uppåt och ta loss det (låt inte degen ligga framme för länge på pappret för då är det svårt att få loss det)
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad ochsyrad rödlök. Köttet grillade jag först snabbt på direkt värme och sedan en kort stund på indirekt värme
Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Var på hundutställning i dag så recepten blev snabba recept, grillspett och rostad potatis. Men det blev perfekt, smakade väldigt gott, eller var det värmen ute som gjorde att det var så mysigt att sitta och äta på altanen
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.