Salt och vitpeppar smaksatte dem innan de vändes i mjöl och var klara för att stekas. Smöret smältes i en stekpanna ochchampinjonerna skars i mindre bitar
börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan smör tills vätskan försvunnit. Grillad entrecôte är ju alltid gott, det blev dock grillpannan denna gången, vi hade ingen lust att gå ut i kylan och grilla
Med enkla medel blir det en mycket god och lite ”lyxig” känsla en vanlig lördagseftermiddag. Salta och vitpeppra laxbitarna på båda sidor och låt dra en stund
Dela sedan på bladen och blanda medchampinjonernaoch dressingen. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) och ugnsrostad sötpotatis. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Ha i i hälften av champinjonernaoch låt dem stekamed någon minut. Ha i ca hälften av gnocchin och låt den steka på ganska hög värme i några minuter, tills den fått fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.