Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Köttet är bara grillskiva av fläsk som var färdigkryddad med grillkrydda från affären, jag har bara stekt på köttet, låtit den vila en stund och sedan skurit upp den i tunnare skivor till
-) Avslutamed att riva lite parmesanost över det hela. -) Vi har massor av kantareller i frysen ifrån höstens "skörd" och vi använde de till att göra en supergod kantarellsås
När all olja är inarbetad så smakar du avmed lite vitlök, cayennepeppar, harissa och havssalt. Skala sötpotatisen men lämna gärna lite av skalet kvar beroende på tjocklek
Salta, peppra och pensla dem med oljan. Servera med. Rivet skal och saft av 1 välborstad lime. Såsen. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter
Glödgrillade Heta Ostron. Repetera med resterande sötpotatisstavar. Skaka av lite av blandningen och lägg upp stavarna på ett ugnsgaller eller bakgaller med bakpapper under att droppa av på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.