Grillad rostas med primörsallad och parmesankräm
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rostas
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 st citron
  • 0.5 dl olivolja
  • 10 st salviablad
  • salt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 st cannellinibönor
  • 1.5 dl parmesanost
  • 1 dl crème fraîche
  • salt
  • 500 g färskpotatis
  • 250 g knippmorötter
  • 6 st schalottenlökar
  • 250 g grön sparris
  • 1 msk olivolja
  • 8 st rädisor
  • 1 msk honung
  • 2 msk vit balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.