Ingredienser Portioner. 4 2 baguetter 4 - 6 hela saltgurkor 4 msk senap ca 16 skivor ost (t ex cheddar) 8 skivor julskinka eller annan kokt skinka ev olja (till stekning) Lägg till i inköpslistan
1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
GRILLAD INGEFÄRALAX MED AVOKADOSALSA. Grillad lax, på kolgrillen (indirekt grillning). Lyft över den grillade laxen på ett snyggt fat och skeda över avokadosalsan
Sätt in vitlöksklyftorna med skalet kvar i ugnen på 175 grader i 15-20 minuter, tills de blir mjuka. Skala vitlöksklyftorna och lägg dem i en skål eller kanna, tillsätt ricotta, basilika och citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.