Grillad renbiff med sötpotatispure smaksatt med tryffel, rödvin och balsamicosås med ugnsbakad schalottenlök och ruccola

Ingredienser

  • 600 g Ren
  • 2 msk Timjan
  • 4 st Sötpotatis
  • 1,5 dl Vi
  • 1 msk Tryffelolja
  • 3 msk Smör
  • 20 st Små
  • 2 msk Brun farin
  • 2 msk Kalv
  • 100 g Smör
  • 1 msk Smör
  • 1 st Vitlök
  • ½ st Morot
  • 0,5 dl Balsamicovinäger
  • 5 dl Kalvfond
  • 1 st Lagerblad
  • 1 msk Timjan
  • 5 dl Kalvfond
  • 4 msk Brun farin
  • 1 msk maizena utrört i
  • lite kalvfond
  • 2 msk Smör
  • 2 dl Ruccola
  • 1 msk Tryffelolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.