Salta, peppra och pensla dem med oljan. Servera med. Rivet skal och saft av 1 välborstad lime. Såsen. Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylskåp ca 20 minuter
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Salta och peppra därefter, smakaav om du känner att du behöver mer syra, salt eller peppar. Ta av kastrullen från grillen, ställ ner en annan bunke eller kastrull över det heta vattnet och börja vispa din hollandaise
Putsa rödingen och skär i portionsbitar, salta och peppra. Smakaavmed salt peppar. Smaka upp med salt och peppar, rulla små fina bollar och placera i rumstemperatur
Rödvinsreduktion medsmakav lök. Värm upp grillen och se till så att kolen bara hamnar på ena sidan av grillytan, så att ankbrösten kan tillagas med indirekt värme
Hel kyckling i ugn med viss smakavcitrus, men gott var det. Resultatet blev en lagom söt mandelskorpa med en touche avcitrusOrginalreceptet kommer från fantastiska Leila Lindholm
Krama ur och häll över saften av citron. Blöt upp brödet i 1 dl mjölk, krama ur och tillsätt tillsammans med fond, currypasta, vinäger, socker och chutney. Serveras med fördel till kanelkryddat ris med russin och en fräsch grönsallad 1 msk mandelspån
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.