Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Grillad Fläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsätt paprikan och blanda runt. Stek i ugnen tills den har en innertemperatur på 65-68 grader. Grilla ca 7-10 minuter på varje sida. Innertemperaturen ska vara 65- 67°C men tänk på att temperaturen stiger några grader efter att du slutat grilla. 400 g Inlagd Paprika
Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter. 2015-08-05 @ 20
Rostad paprika och zucchini. Skölj och kärna ur paprika och skär i grova bitar. Ta ut paprikan och lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Jag märkte på en gång när jag grillade dem den härliga doften som den ger. Vad gäller receptet på paprikan så har jag använt röda paprikor som är avlånga
Grillad Fläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsätt paprikan och blanda runt. Stek i ugnen tills den har en innertemperatur på 65-68 grader. Grilla ca 7-10 minuter på varje sida. Innertemperaturen ska vara 65- 67°C men tänk på att temperaturen stiger några grader efter att du slutat grilla. 400 gram grilladpaprika på burk , i marinad
I veckan köpte jag ett gäng grillade kycklingklubbor på Maxi som vi ätit på kvällarna med lite sallad och tänkte att lite marinerad paprika kunde vara gott till som variation
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.