Grillad oxfilé med steklök, vitlökstomater och beasmör
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 gram smör
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 2 tsk torkad dragon
  • 2 msk persilja, finhackad
  • 2 tsk vinäger , (äppelcider- eller vitvinsvinäger)
  • 12 st steklök (ar)
  • 1 olivolja
  • 2 st tomat(er) , stora, eller 4 vanliga
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 torkad dragon
  • 4 bit(ar) oxfilé , à 150-200 gram, av mittenbiten
  • 1 flingsalt och svartpeppar
  • 1 sallad
  • 1 färskpotatis(ar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.