Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 gula lökar
  • 1 msk grovhackad vitlök
  • 2-3 msk mild olivolja
  • 2 msk socker
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 1 tsk koncentrerad kycklingfond
  • 1 dl + 2 msk vatten
  • 2 msk gult senapsfrö
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 msk senapspulver
  • 1 tsk maizenaredning för ljusa såser
  • 1/2 tsk torkad timjan
  • 4 bitar oxfilé (600 g)
  • 1 msk olja
  • ½ tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.