Servera som en liten tapas, på ostbrickan eller varför inte på en sallad. Färskafikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) ochugnsrostad sötpotatis. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
4 1 dl majonnäs 2 pressade vitlöksklyftor 1 dl riven parmesanost 1/2 tsk chipotlechili 1 krm chiliflakes 4 förkokta majskolvar 50 g smält smör 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera den nygrillade makrillen med färsk potatis, förslagsvis smaksatt av dill, smör och salt. Lägg ut folien och salta på den, placera sedan makrillen (två om de är små) på folien och fyll med färsk dill både inne och utanpå fisken
Smält smöret i en stekpanna på medelvärme, lägg i rödbetorna och låt de bryna ordentligt, salta och peppra, lägg pepparroten och salladslöken vänd försiktigt
Fräs spenat i smör i en gryta, krydda väl med salt och peppar, blanda ner pastan. Servera med sallad. Rör ner hälften av såsen i pastan och servera resterande i en skål bredvid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.