Grillad och marinerad paprika
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • paprikor
  • 1 olivolja
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 salt1. Sätt ugnen på 250 grader. Halvera och skär bort kärnhus och mellanväggar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper med den kuperade sidan upp. Pensla med olja. Grilla dem ca 20 minuter tills skalet börjar bli bränt och lite blåsigt. Täck med en handduk eller stoppa paprikorna i en värmetålig plastpåse. Låt svalna ca 20 minuter. Dra av skalet och skär i strimlor. 2. Blanda vitlök, olivolja, salt och ev lite blandade örtkryddor. Lägg ner paprikan och låt gärna marinera någon timme. Förvara i kylskåp.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.