4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparrisoch bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
grillad makrill. Fisk och skaldjur /. Vi spenderade större delen på sjön, och drog in det sista (. Den där helgen känns väldigt långt borta nu när jag sitter i stickad tröja och huttrar på mitt kontor (läs köksbordet)
Grillade paket av rosévinsbrässerad torskrygg med grön sparris. Som tillbehör serverade jag grillade limehalvor (samma lime som skalet till fisken kom från), att grilla dem gör att saften från limen blir lite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Baconlindad sparris, också ett måste och olika aromsmör. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Servera med grilladsparrisochparmesanost. En rätt som passar både till vardag och fest. Hos oss blir det ibland lite festligare en vardagskväll och sedan enklare till helgen
Ansa sparrisen. riven parmesan. Ansa sparrisen. riven parmesan. 20 gröna sparrisar. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan. 20 gröna sparrisar. Grilla den hastigt i panna eller på grillen och varmhåll i ugnen 125 grader 3. Lägg i botten på en tallrik rucolasallad ovanpå 5 sparrisar, ringla crema de Balsamico över och högst upp strö över med mycket parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.