Grillad makrill, zucchinisallad, sparris och parmesan
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 hela makrillar (ca 30 cm långa)
  • 2 ekologiska citroner
  • 4 stjälkar rosmarin
  • 2 zucchini (strimlad med en potatisskalare (utan skal)
  • 1 låda ruccolasallad
  • 1 skvätt olivolja
  • olivolja
  • 2 knippen färsk grön sparris
  • parmesanost (hyvlade flarn)
  • 3/4 dl rostade pumpakärnor)
  • Kall citronsås – recept
  • 2 dl crème fraîche
  • 1/2 tsk honung
  • 3/4 ekologisk citron (det zestade skalet)
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.