En jättetrevligmiddag och kväll blev det där vi bjöds på marineradgrilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Nygrillademakrillfiléer. Makrillen. Här kommer ett bra grilltips på en godsak som vi glömmer bort. En väldigt tacksam fisk att grilla, och mycket prisvärd
Makrillen. Äpple- och selleritzatziki. 6-8 färska makrillar 2 knippendill 2500 g smör flingsalt peppar, från kvarn Ugnsfolie. 5 dl matyoghurt 6 syrliga äpplen 6-7 stjälkar stjälkselleri 0,5 msk honung, flytande En rejäl skvätt saft från färsk citronvariera själv beroende på hur sur citronen är 2-3 klyftor vitlök 1 knippe färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.