Grillad Fläskfilé. Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Gnid in den med lite olivolja, salta och peppra efter smak
Krydda med salt och peppar. Vispa smöret fluffigt med elvisp. Smaka ev av med lite citronsaft. Blanda linserna med olivolja, citronsaft, finrivet citronskal, salt och peppar
2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Grillad Fläskfilé. Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Gnid in den med lite olivolja, salta och peppra efter smak
Pensla majskolvarna och torsken med olja. majskolvar. Ansa och koka majskolvarna i saltat vatten i cirka 5 minuter. Grilla majskolvarna till fin färg, cirka 10 minuter
Det här är något av det godaste jag vet på sommaren, grilladmajskolvmed smör och salt. Jag brukar koka mina majskolvar i ett par minuter innan jag grillar dem
Antingen köper man sådana förkokta och sedan marinerar dem/ oljar in dem med smak och kryddor eller så lyxar man till det lite extra genom att köpa färska och sedan kokar dem i några minuter, marinerar dem och grillar dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.