Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Vänd försiktigt runt de grillade grönsakerna medsalladsbladen. Smaka av med salt. små salladsblad. 1. Skala och skär sötpotatisen i ca 1 cm tjocka skivor
Krydda med salt och peppar. Vänd och pensla med hoisinsås ett par gånger. Häll av nudelvattnet och blanda med grönsakerna och grovhackad koriander eller bladpersilja som jag föredrar
Till sist så stektes räkorna ljumma på svag värme tillsammans med chilin och vitlöken. Så det blev en supermumsig asiatisksallad som både fick smaklökarna och mig att dansa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.