800 g laxfilé, i bit. 1Potatissallad900 g färskpotatis 1 dl olivolja 1 citron, rivet skal och saft 1 knippe färsk persilja, hackad 1 knippe gräslök, hackad 1 citron, i halvor 300 g grön sparris (gärna lite tjockare) olivolja salt peppar
Pensla en ugnsform med lite olja på botten och lägg på laxen. Lägg upp laxen då den är klar på ett snyggt fat, fördela sparrisknopparna över, häll på det bryntasmöretoch klicka över dragonkrämen
Jag blev serverad glass smaksattmedbryntsmör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
När pastan är klar och det är dags att servera så hettar du upp smöretmed grönsakerna, tar fram ett serveringsfat där du blandar upp smöretmed grönsakerna, pastan, basilika, tomaterna, spenaten, basilikan och vänd runt
Ta ut den rostade potatisen och tillsätt rädisor, sparris, basilika och en till skvätt olja. Servera den grillade fläskkarrén med rostad färskpotatissallad och vispat bryntsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.