Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg benfri lammstek 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt Chimichurri: 2 vitlöksklyftor 4 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 msk pressad saft av citron ½ hackad färsk röd chili 2 msk hackad färsk oregano ½ tsk salt
Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 100 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
4 4 port couscous 1 grönsaksbuljongtärning 2 msk olivolja 4 skivor lammstek flingsalt med jod svartpeppar 150 g sockerärtor 1 silverlök 1 romansallad 50 g rostade mandelspån ajvar relish till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Servera med couscous och toppa ev med färsk timjan. Bryn färs, zucchini och purjolök i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 3 min. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche grillade grönsaker. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g köttfärs ½ zucchini 3 dl strimlad purjolök 2 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche grillade grönsaker 2 dl couscous
Stick in en stektermometer med spetsen i den tjockaste delen. 600-800 g flankstek. 11/2-1 tsk milt chilipulver. 1Grillad flankstek. Krydda köttet med salt och peppar och låt det ligga i rumstemperatur cirka 20 minuter. 1Pensla köttet med glazen och bryn det på grillen på båda sidor. Pensla köttet med glaze 2–3 gånger på slutet. 1Ta upp köttet på en skärbräda, pensla det med mer glaze och låt vila i cirka 20 minuter
Krydda med salt och peppar. 1Pensla grönsakerna med olja. 1Blanda grönsaker, lite extra olivolja, vitlök, persilja, citronskal- och -saft på ett stort fat
ca 1,5 kg lammstekmed eller utan ben 2 msk olivolja salt 1,5 msk rosmarin 3-4 klyftor vitlök. 12 dl steksky från lammsteken 1 msk kalvfond eller annan fond som passar till kött 3 msk balsamvinäger ca 2 tsk idealmjöl. 1ca 1,5 kg lammstekmed eller utan ben 2 msk olivolja salt 1,5 msk rosmarin. 13-4 klyftor vitlök. 12 dl steksky från lammsteken 1 msk kalvfond eller annan fond som passar till kött 3 msk balsamvinäger ca 2 tsk idealmjöl
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Hon har smyckesföretag och makeup-varumärken, samarbeten och middagar med *Blondinbella-wannabes”. Ät gärna lammstekenmed ugnsstekta grönsaker eller ratatouille
Räkna receptet så att en paprika räcker till två personer. 10-15 valnötter, skalade. Fyll vardera paprikahalva med chevré och toppa med1-2 valnötter per paprikahalva. 10-15 valnötter, skalade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.