Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladenpå tallrik. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Pressa lite grillad lime över. Ringla över salladen och toppa med pumpafrön och solrosfrön. Bred på av smöret på varje skiva, det ska vara ganska rejält med smör på
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinen och blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
ex helgrillad entrecote med rödvinsmarinad eller som en rätt på buffébordet. Blanda grillad svamp med ärtskott, sojabönor, hackad persilja, hackad dragon
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa medsalladen. Blanda den färdiga dressingen medruccolasalladenpå ett luftigt sätt
Tiden tickar förbi och annat som skulle vara medpå denna påskinspirerade middag förbereddes. Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den medsalladsskotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.