4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Hetta upp lite olja i en stekpanna eller grillpanna och stek tofun på båda sidor. Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa med tofuskivor och strö över sesamfrön
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Grillad, snabbgravad lax, medgrillad endive och en matig sallad. Som sagt, kosten försöker jag väl åtminstone hålla hyfsat, och då blir det ju ganska mycket grillat i kombination med någon sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.