Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Stick med en kniv vid leden och kolla att köttet är vitt och köttsaften genomskinlig och ofärgad. Dela potatisen i mindre bitar medan den är varm direkt ner i en skål
Ingredienser Portioner. 4 8 kycklingklubbor 1 msk olja salt och svartpeppar eller rub valfri glaze Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Inlägget Grilladkycklingklubbamed knaprigt skinn dök först upp på À la Michelle. Detta recept kommer att ge dig en saftig kycklingklubba och ett knaprigt skinn
När jag var gravid var Oskar jättenoga med att vi bara skulle äta svenskt kött för att det var det bästa för bebisen och det har vi fortsatt med nu också
Blanda ihop en marinad med lika delar olivolja och soja och krydda den med rosmarin och dragon. Inga kommentarer to “Grillade kycklingklubbor och tzatziki”
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Servera pastan med en ljummen kycklingklubba. Ok, vi har ju inte haft någon slappsemester precis utan det har varit aktivitet i stort sett hela tiden med undantag för några dagar men under själva resan har jag inte varit trött, utan tvärtom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.