Skala och skär rotfrukterna i lagom stora bitar. Krydda med salt, peppar, olivolja och lite honung. För att undvika att alla grönsaker blir röda kan man krydda och olja in rödbetorna i en egen bunke
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Låt kycklingfiléerna rinna av. Skiva filéerna i ganska tjocka skivor lite på snedden och servera med salsan, ugnsbakade rotfrukteroch lättkokta sugarsnaps eller sockerärtor och små broccolibuketter
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Lägg dom ugnsrostade grönsakerna bredvid och klicka upp såsen. Ingredienser ugnsrostade grönsaker. Till köttet gjorde jag ugnsrostad sötpotatis, med brysselkål och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.