Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Lägg kycklingfiléerna på ett fat, ringla olivolja och pressa ctron över och krydda runt om. Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla
Grilladkyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Servera blomkålsriset blandat medkyckling i ett salladsblad. Skär kycklingfiléerna i tunnare bitar. En läcker rätt som går bra att packetera ihop och äta med händerna
Tog fram kycklingdelar igår ochrubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.