Servera kycklingen gärna med ugnsbakad potatis/färskpotatisoch en fin grönsallad till. Fördela det över kycklingbitarna som ett täcke och strö över pinjenötter och hackad färsk basilika
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Vi åt kycklingenmedsmörstekt sparris och inget annat. Helstekt kycklingmedfärska örter och vitlök. Men om man handlar efter jobbet och det då finns bra erbjudande på färsk svensk kycklingOCH man inte tagit upp något från frysen
Smakar prima ihop med en kall sås ochfärskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Lägg kycklingfiléerna på ett fat, ringla olivolja och pressa ctron över och krydda runt om. Det går såklart bra att steka kycklingen istället för att grilla
Grilladkyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingenmed soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.