En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Den här gången grillade jag och Mannen pepparbiff till och det blev hur gott som helst. grillad pepparbiff som i helgen, eller till färsbiffen, kotletten osv
Ta varje potatisoch picka massor med hål. Krämig gryta med pressad potatis. Ringla över rikligt med olivolja, strö över solrosfrön och sedan flingsalt efter smak
Först ut ur recepthögen drar vi den marinerade ochgrilladepotatisen. Om du väljer att tilllaga dom i ugn så lägger du dom på grillgallret, en och en, med braspanna under så oljan inte droppar ner på ugnsbotten
Servera med vattenmelon- och fetaostsalladen ochgrilladepotatishalvor (helt frivilligt). -) Grilladoch kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker ochtzatziki. Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda med halloumi
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.