Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 1 pkt (250 g) Zeta Halloumi. 2 msk färskpressad citronsaft. 1-2 msk pinjenötter
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötteroch balsamico blev en ljuvlig kombo
Här tänkte jag därför bjuda på ett superlätt recept på grillad seabream med lite asiatisk touch. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Här tänkte jag därför bjuda på ett superlätt recept på grillad seabream med lite asiatisk touch. Grillad fisk är verkligen någonting som jag tycker är oerhört underskattat
Grillad några citronklyftoroch servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
blanda med olivolja, pressad citron, rivet citronskal, salt och peppar. Den där krispiga smaken av friterad bläckfisk, en skvätt citron, lite majonäs och en kall öl
Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker och tzatziki. Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda medhalloumi
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Och dessa lammkotletter var stora och ganska grovt styckade med mycket kött så för mig räckte det gott och väl med en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.