Det är något särskilt med grönsaker marineradeiolivoljaoch sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Lägg på en tallrikoch salta. Skär salladen till munsstora bitar. Smaka av med salt och peppar. Blanda med yoghurt ochriv ner vitlöksklyftan samt olivolja
Till salladen kan du servera vad som helst, vi valde grilladhalloumi denna gång. Halloumin delas i grova bitarochgnidsin med olivolja, för att sedan grillas
*Halloumin stekte jag bara en gång och det efter att den doppats i äggsmet och pankoströ. Igår blev det pankopanerad zucchini stekt iolivoljatillsammans med halloumi bl a
Mixakikärtor med vitlökocholivoljatill en slät crème. Skivazucchininicentimetertjockaskivor. Pensla zucchiniskivorna med olja ochgrilla dem ett par minutertillfin färg
Grilla snabbt på båda sidoroch lägg upp på fat. Pensla osten med liteolivolja. Ringla över olivolja, flytande honung och strö på rosmarin, basilikaoch krutonger
Halloumi går relativt fort att grilla så förbered tillbehöreninnanoch när grönsakerna har sinasistaminutrari ugnen kan är det tid att lägga osten på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.