Grillad fläskkarré med gurksallad och dragonkräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskkarre
  • 11 msk rödvinsvinäger
  • 11 msk socker
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 1 olivolja
  • 12 dl majonnäs
  • 11 kruka färsk dragon, plockad
  • 11 kruka gräslök, skuren
  • 10,5 citron, skalet
  • 1 svartpeppar
  • 112 små delikatessgurkor
  • 110 rädisor, klyftade
  • 1100 g fetaost
  • 150 g babyspenat
  • 11 kruka färsk dragon
  • 1600 g fläskkarre 1 msk rödvinsvinäger 1 msk socker salt peppar olivolja
  • 1 Dragonkräm2 dl majonnäs 1 kruka färsk dragon, plockad 1 kruka gräslök, skuren 0,5 citron, skalet salt svartpeppar
  • 1 Gurksallad12 små delikatessgurkor 10 rädisor, klyftade 100 g fetaost 50 g babyspenat 0,5 citron, skalet salt peppar olivolja
  • 1 Garnering1 kruka färsk dragonMixa ihop majonnäs med örter och citronzest, salt och peppar. Smaka av och häll upp på spritspåse. Blanda smulad fetaost med rädisor och spenat. Smaka ev. av med mer salt och rivet citronzest. Gnid in gurkorna med salt, peppar och olivolja. Grilla hårt runt omkring så de får ordentligt med färg.
 Dela på längden och blanda med salladen. Blanda köttet med socker, rödvinsvinäger, salt, peppar och olivolja. Grilla ett par minuter på hög värme på båda sidorna. Servera köttet med gurksalladen och dragonmajonnäsen!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.