Grillad fläskytterfilé med rostad potatissallad och nektarinsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskytterfilé
  • salt och peppar
  • 0.5 dl aprikosmarmelad
  • 2 msk sweet chilisås
  • 2 msk hoisinsås
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk japansk soja
  • 0.5 tsk lökpulver
  • 2 st nektariner
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 st röd chilipeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1.5 dl turkisk yoghurt
  • 1 st salladslök
  • salt
  • 800 g färskpotatis
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 2 st majskolvar
  • 150 g fetaost
  • 0.5 dl hackad bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.