Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök ochfeta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Servera med lite grillade majskolvar och en god tomatsallad. Lägg den skivade grilladeentrecoten ovanpå tartarsåsesn på brödet och krydda med lite färsk timjan och ev
Krydda köttet med salt och peppar och grilla det medium över kol. salt och svartpeppar. Grillad entrecôte "dubbel" med rödvinssåsDetta är en kort beskrivning
Ta ut köttet ur kylskåpet och låt det bli rumstempererat medan grillen värms upp. Om du använder en gasolgrill ska du sänka gasen en aning så att du har medelvarm grill hela tiden
Grilla entrecoterna på båda sidor, salta och peppra. Lägg på smör och krydda med salt och chiliflakes. Skär bort kvisten på tomaterna och skär dem i bitar
Tillsammans medgrillad salladslök och dressingen blir den här salladen riktigt mumsig. Smält smöret/margarinet och vispa ihop det med övriga ingredienser till dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.