Grillad entrecote med kantarellrisotto och rödlöksmarmelad
Smaskelismaskens
Smaskelismaskens
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 skivor entrecote
  • salt
  • peppar
  • 4 port
  • 500 g kantareller
  • 1 msk smör, till stekning
  • 1 l hönsbuljong
  • 2 shalottenlökar
  • en ordentlig klick smör
  • 4 dl arborio- eller avorioris
  • 1 dl vitt vin
  • 20 g smör
  • 1 riven parmesanost, gärna Änglamarks ekologisk, lagrad 18 månader salt
  • nymalen peppar
  • 3 rödlökar 4 msk smör
  • 3 msk balsamvinäger
  • 5 msk farinsocker eller strösocker
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.