Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatis och blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Servera fläskkarrén med den rostade paprikan samt zucchinin, potatisen samt melonsalsan. Blanda fläskkarrén med olivolja, ostronsås, kryddor samt vinäger i en skål att marinera medan du lagar tillbehör
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
perfekt ett hårt gympass och bombad med protein så kan det bli bättre. med 1/2 tesked örtsalt och 1/2 tesked citronpeppar sen låt stå. nästan färdig så grilla tonfisken med en varm grillpanna i 2 minuter med 30
Finhacka vitlöken och lägg den tillsammans med paprika och potatis i en ugnsfast form. Rör samman chipotlepasta, paprikapulver och olja i en liten bunke och blanda med paprikan och potatisen
Placera potatisen med smör, svartpeppar och örtsalt i ugnen i 20 minuter. Grilla köttet i ca 8-10 minuter, låt den vila i ca 2 minuter, krydda med svartpeppar och örtsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.