Har saknat pasta ibland, och har inte tidigare hittat ett riktigt bra recept, förrän nu. När det är dags att äta så blanda pastan med såsen, så värms pastan upp
Tillsätt paprika och tomat, krydda med salt och peppar. Stäng av plattanoch låt biffarna steka färdigt några minuter på eftervärmen, så blir de saftiga
Om man ha slät sås, så mixa såsen med en mixerstav, eller sila av den. Det färskta fläsket, stekte jag nästan klart på spisen, det fick gå helt klart i ugnen
Smaksätt såsen med ättikssprit och om så behövs, mer salt och peppar. Det som blir över efter att du kokat såsen, kan du använda som bas till en god soppa eller dricka varm med en sked kokosolja
Fördela hälften av osten i skåran, toppa med peston och så resten av osten. Lade ner hela tomater i formen tillsammans med falukorven, så de fick bli klara samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.