Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Istället för att skiva upp i skivor bankade vi ut den, kryddade med salt, nymald svartpeppar och penslade med lite olivolja och grillade den så att den var medium raw inuti
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Servera den nygrilladebiffenmed sallad, sås och baguette. Grilla biffarna. Just nu har man det lite roddigt med alla studieuppgifter som ligger framför en innan denna kurs är slut
Den här smaksatte jag med salt och peppar. Engelsmännen har sin Yorkshirepudding till rostbiff. Puddingen kan man också smaksättamed kanel eller kar de mumma och ha som mellanmål
Ett riktigt fylligt vin med många mörka bär som blåbär och svartavinbär i både smak och doft, kraftfullt och fruktsyrigt så det förslår och riktigt, riktigt bra till den grillade fläsksidan
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.