Ursprungsreceptet kommer från Läckberg & Hellbergs bok "Smaker från Fjällbacka", men imitt sommarhem serverade mormor potatis på samma sätt - fast hon blandade ilitefinklipptpersilja oxå
IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Uppskattad sås att ha tillgrillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Räkna receptet så att en paprika räcker till två personer. Ett alldeles ypperligtvegetariskttillbehör för finsmakaren, som även passar alldeles utmärkt som förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.